söndag 13 januari 2008

Bacooooooooooooooooon

Bacon...är den delen av grisen som har mest smak..men även del delen av grisen med minst smak,i detta inlägg ska jag lära er hur man gär en HYPER-GOD-BACON-TOAST!

För denna macka måste ni ha följande:
1:toast bröd (helst knallvita skit ica franska)
2:smör
3:BACON!
4:brieost av finaste kvalité / billigaste
5: någon annan vallfri ost (när jag gjorde mackan hade jag gréve)
6:toast-järn
7:stekpanna
8:tidningspapper
9:2 händer
10:va på fetto humör...
11:LÖNNSIRAP

börja med att ta fram ett bröd och smör,hä smör ovanpå brödet och bre ut och kleta på brié ost så det täcker brödet..inte för mycket dock...stek bacon,stek helst på låg värme och håll koll så den inte blir bränd, när baconet är klart (dvs så att det ser ut som det är från martha stuart programet) lägg det på tidingspapper så det torkar fint och lägg det ovanpå brié osten så det täcker bra över mackan,ta sedan valfri ost och lägg ovanpå baconet...hur mycket ost beror på hur tjock du är..Ta sedan lönnsirapen och bara häll lite ovanpå...och smeta ut, sen så är det bara att lägga på ett till bröd och lägga in i toast-järnet... sen så är det bara att njuta HÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT

VARNING: ät inte fler än 2 i veckan...arnas kan du nog bli trött på det...

Inga kommentarer: